{meta} Agenda for Joint Engagement Forum on Tuesday, 29th August, 2017, 10.30 am

Agenda

Venue: Wonford Community Centre, Burnthouse Lane, Exeter, EX2 6NF

Items
Note No. Item

10.30 am
15 mins

1.

Welcome, Introductions and Apologies

Paul Giblin, DCC Involvement Manager.

 

You will be asked to say your name and the perspective you bring.

10.45 am
45 mins

2.

Current Engagement Activities

Paul Giblin, DCC and Diana Crump, Living Options Devon.

 

The new engagement contract and approach explained and updates on relevant work.

11.30 am
15 mins

3.

Break

11.45 am
15 mins

4.

Preparation for the Question and Answer Session on the theme of Information & Advice

To generate appropriate questions for our a panel so we make best use of their appearance

 

12.00 pm
60 mins

5.

Question and Answer Session

Tony Parker – Head of Communication, Devon County Council

Nick Pearson, Head of Communication, NEW Devon CCG

Hannah Hurrell, ‘Front Door’ Project Manager, DCC Social Care

 

Our chance to ask and influence three key managers in the area of health and social care information & advice…

 

1.00 pm
30 mins

6.

Lunch

Please bring your own lunch

 

1.30 pm
30 mins

7.

Joint Engagement Forum on-going development

Ensuring we make the most of the opportunities JEF gives us

2.00 pm
15 mins

8.

Break

2.15 pm
75 mins

9.

Preparation for the Health and Wellbeing Board

Generation of issues and points to influence discussion in this strategic committee